Citiți asta! Sută la sută realitate!

Citiți asta! Sută la sută realitate!

Reportaje-Live:  O țară de analfabeți

Planul de distrugere a educatiei a reusit. Este un succes total. Din generatia 2007-2019 doar 2 copii din 5 au luat bacalaureatul. Dintre acestia doi, probabil doar 0.2 sau mai putin vor termina o facultate. Rezultatul este indubitabil o tara de prosti, de videochatiste, de interlopi si necalificati. Carne de tun pentru oricine, victima a manipularilor oricui.

Impactul asupra viitorului este dramatic. Cu un procent de 40% dintre adolescenti analfabeti functional, nu avem nici cea mai mica sansa intr-un viitor al tehnologiei, creatiei si inteligentei artificiale.

Din pacate este mult prea tarziu sa mai fiu optimist cand vine vorba de educatie. Toate scuzele sunt zero. Vinovati sunt TOTI (poate cu circumstante atenuante Funeriu). Toate guvernele din ultimii 30 de ani si in special tampita aceasta de Andronescu, gropara educatiei romanesti.

Individa aceasta a facut mai mult rau acestei tari decat toate jafurile si coruptia pentru ca cea mai de pret avere a unei tari nu este petrolul sau aurul ci materia cenusie.

Poate vi se pare exagerat sau emotional dar incercati doar sa va imaginati cam ce va fi in 10 ani aici. Cum naiba de zeci de ani nu reusim sa scapam de plaga asta nenorocita, de ciuma rosie, de sistemul asta securisto-ruso-nomenclaturist, de parlamentele pline de infractori si idioti, de guvernele pline de tradatori de tara, de tampiti si de analfabeti.

Nu stiu in ce lume credeti ca vom trai dar viitorul este sumbru pentru Romania.

Parca traim un blestem al propriei neputinte cu toate personajele astea neterminate si rau intentionate Dancila, Andronescu, Carmen Dan, Teodorovici, Iordache, Savonea, Dorneanu, Tariceanu.

Dormiti linistiti. Rulam incet spre prapastie. La scara timpului, de ieri pana azi nu s-a schimbat nimic. Aceleasi personaje saboteaza justitia, aceleasi personaje va indatoreaza pe zeci de ani, aceleasi personaje distrug metodic Romania. V-ati bucurat ca va puteti umple caruciorul in supermarketuri cu produse din alte tari si la adapostul somnului vostru se evapora miliarde de euro prin coruptie si furturi iar Romania se transforma intr-o tara de zombie.

Si nu va ingrijorati prea tare. Nimanui nu ii pasa. Nu am vazut nici o declaratie, nici un plan, nici o demisie dupa rezultatele catastrofale din educatie. Nu isi pune nimeni intrebari.

Dormiti linistiti. Cand veti intelege cam ce bomba cu ceas este educatia va fi prea tarziu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...