Citiți ASTA!

Citiți ASTA!

Adrian Năstase: Scaunele pe care stau parlamentarii români sunt desenate de mine dupa modelul celor din Parlamentul de la Ankara! Adrian Năstase susține că scaunele pe care stau parlamentarii români în sala de plen sunt desenate de el după modelul celor din Parlamentul de la Ankara.

Pușcăriașul Adrian Năstase a afirmat, sambata seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ideea de a schimba scaunele din Parlamentul Romaniei i-a venit dupa ce a fost in vizita la Parlamentul turc, relateaza News.ro.

"Probabil ca sunt putini parlamentari care stiu ca scaunele pe care stau acum sunt desenate de mine dupa modelul din Parlamentul - bombardat acum - de la Ankara. Si pentru ca sala de la Palatul Parlamentului era desenata de Ceausescu si de Anca Petrescu ca o sala de cinematograf in care toti intrau odata si ieseau odata, am refacut toata acea structura pe formulele acestea de cate doua scaune", a spus Nastase.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale