Citiți ASTA!

Alo, Băsescu Traian, Victor Viorel, Ghiţă&Mafia? Dar de ce n-aţi făcut voi Unirea, diversioniştilor? Nu mai e nimic sfânt în ţara asta. A reuşit Mafia penalo-securistă să injecteze cu ura ei şi cele mai curate credinţe din noi. Un marş care se anunţa a fi unul frumos, paşnic, cinstit, făcut de români pentru o Românie unită, s-a transformat în jocul murdar al celor mai penali şi dubioşi politruci ai neamului, scrieîntr-un excepțional text, Ramona Ursu pe Blogurile Adevărul.

Turbaţi că li se apropie sfârşitul, că le răsună tot mai tare în urechi zăngănitul cătuşelor, că vin nişte alegeri pentru care sunt pregătiţi, încă o dată, să calce în picioare orice, orice!, doar ca să pună mâna pe butoanele ţării, mafioţii ne-au confiscat şi Unirea. Poate cel mai sfânt crez din inimile a milioane de români.

Scenariul e tipic şi nici măcar nu mă mai miră. E genul clasic de manipulare KGB-istă, când se foloseşte o emoţie puternică, foarte mulţi oameni care cred cu adevărat într-un lucru drept, pentru ca tu, Mafia, să câştigi o luptă dusă pentru bani şi putere. Doar despre asta este vorba, să nu ne amăgim! Bani şi putere. Atat, nimic mai mult! Ce s-a întâmplat, ieri, la marşul unioniştilor, e departe, sunt sigură, de ceea ce au în minte şi în suflet miile de protestatari care au venit în Capitală cu gândul pur de a lupta pentru o Românie unită.

Câţiva diversionişti, bine dirijaţi de George Simion, liderul Platformei Unioniste Acţiunea 2012, manevrat şi el, la rândul lui, de nişte băieţi vopsiţi în ciuma roşie, s-au aruncat de pe la tribunele unor partide direct pe jos, în stradă, transformând un eveniment paşnic într-un război penibil.

Să te abaţi de la un traseu aprobat de autorităţi, să forţezi aiurea cordonul de jandarmi (chiar aşa, de ce a fost nevoie de mascarada asta?), să te arunci pe jos în faţa camerelor unor televiziuni confiscate de Mafie, să urli că un Guvern trebuie să îşi asume, ca proiect de ţară, Unirea aşa cum o vezi tu, până „duminică la ora 14.00”, să faci scandal că jandarmii te-au dus la secţie pentru că tu, spre deosebire de miile de români care protestau liniştit în jurul tău, n-ai înţeles că legile sunt făcute ca să le respecţi, nu seamănă nici pe departe cu o luptă dusă pentru Unire.

Seamănă a manipulare mizerabilă, mai ales atunci când îţi scoţi, din senin, zeci de corturi şi le întinzi strategic, dar şi ilegal, în Piaţa Universităţii, în faţa aceloraşi camere de filmat. Povestea a fost simplă de aici. Emoţia a fost una puternică. Care român nu vrea Unirea?

Manipularea a răzbătut cu viteză prin ecrane. Drumul a fost pregătit pentru ca toate hienele să confişte un crez, să sară la gâtul unei ţări care abia începe, încă foarte anemic, să îşi revină. Să se scuture de Mafia care a nenorocit-o atâţia ani.

Am înţeles, ieri, de la Băsescu Traian, că Guvernul Cioloş e o „adunătură de ticăloşi trădători de ţară”, o „slugă a Germaniei şi a Federaţiei Ruse”, că premierul şi ministrul de Interne „trebuie să dispară din viaţa publică”. De ce? Pentru că „liderii celor care au manifestat la Bucureşti pentru Unirea României cu Republica Moldova au fost reţinuţi şi băgaţi în dube de jandarmi”.

Ce mizerie! Câtă manipulare ordinară! Mă întreb doar de ce n-a făcut Unirea acelaşi Băsescu Traian, în cei zece ani în care a fost preşededinte? În afara unor cuvinte mari, a unor bani daţi de statul român, deci de noi, cetăţenii de rând, pentru Basarabia, în afara unor discursuri îmbâcsite cu demagogie, de ce nu a făcut Băsescu Traian Unirea? Că doar era atât de simplu, nu-i aşa? Dar de ce să faci asta, când tu şi gaşca ta de infractori ai ca proiect de ţară să nenoroceşti poporul? Să ţii Mafia la sânul tău, să îşi vadă în linişte băieţii deştepţi de furat toţi banii neamului, să deţii tu întreaga putere, să controlezi totul, să mimezi o luptă pentru Justiţie, dar atât cât Justiţia nu ajunge şi la grupul ăla „sfânt” de mafioţi de la pieptul tău. Ce ruşine! Cât dezgust îţi provoacă să vezi un preşedinte în care ai crezut, pe care l-ai votat, pe care l-ai susţinut şi tu, aşa cum ai putut, ca simplu cetăţean, crezând că susţii, astfel, statul de drept, cum calcă în picioare tot ce sfânt, aşa cum e Unirea, doar pentru o adunătură de politruci mânjiţi cu bani furaţi de la stat.

Să vezi un mafiot ca Sebastian Ghiţă, îngropat în dosare penale, înnebunit că nu mai are nici susţinere, nici scăpare, conştient că nu mai are nimic de pierdut în lupta lui mizerabilă cu Justiţia, cum apare, ca un mare luptător pentru Unire, pe nişte ecrane controlate de el. Măi, Ghiţă, măi, băiatule, ai ajuns tu să ne ţii lecţii despre valori, despre adevăr, despre credinţe pure? Tu, un politruc care te-ai îmbogăţit prin afaceri dubioase cu bani de la stat? Tu, un nimeni absolut, care te-ai ascuns în spatele votului unor alţi mafioţi din Parlament, pentru a scăpa de o judecată dreaptă?

Auziţi şi voi ce zice Ghiţă la televiziunea în care pompează toţi banii furaţi de la noi: „E o tragedie ce se întâmplă. Nu am vrut să politizăm marşul acestor oameni care vor unirea cu Basarabia. Dar să vedem aceşti oameni cum sunt bătuţi de jandarmi în stradă, e o chestiune care reclamă demisia ministrului de Interne de urgenţă! Nu au voie să bată nişte tineri. În acest moment voi pleca şi eu spre Piaţa Universităţii şi vreau să văd ce se întâmplă cu cei doi tineri arestaţi”.

Arestaţi! Ce manipulare ordinară! Nu a fost nimeni arestat. Patru indivizi care nu înţeles că trebuie să respecte un traseu aprobat pentru mitingul de ieri şi au ales să facă agitaţie, printre care şi unionistul-propagandist George Simion, au fost conduşi la Secţia 4 de Poliţie, unde au fost amendaţi. Amendaţi, nu arestaţi, măi, Ghiţă! Arestat o să fii tu, pentru toate jafurile pe care le-ai făcut în ţara asta a noastră! Poate măcar aşa o să pricepi şi care-i diferenţa între arestat şi amendat.

S-a regrupat repede Mafia, ieri. Din tot scenariul plin de manipulări n-avea cum să lipsească penalul Victor Viorel. Tovarăşul lui Ghiţă, prietenul măicuţei Nuţi, „duşmanul” lui Băsescu din filmul ăla penibil al lor, făcut doar pentru prostit poporul.

Ce ne spune băieţaşul asta care a învăţat „democraţie” din manualele lui Iliescu? Că va fi „din ce în ce mai rău”, dacă „veţi îndrăzni să nu votaţi, pe 11 decembrie, cu Iohannis-Cioloş-PNL-USR”. Dar de ce n-ai făcut tu Unirea, Victor Viorel, cel mai mândru dintre români? Că doar ai fost acolo sus, la butoane! Puteai s-o faci! Îl aveai şi pe Băsescu lângă tine, şi pe Ghiţă, şi toată ţara alături? De ce nu ai făcut-o? A, pentru că a fost mai simplu să nenoroceşti şi să jecmăneşti un popor împreună cu Mafia ta? Da, asta ştim deja. Şi, da, ai dreptate, va fi „din ce în ce mai rău”. Dar pentru voi, măi, Victor Viorel. Doar pentru voi!

Veţi ajunge toţi, unul după altul, în puşcării, acolo unde trebuia să fiţi deja de mult prea multă vreme. Să vă mai spun că „unionistul” tuturor penalilor, Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită, ăla care-l propune pe Ponta drept premier, a cerut şi el, ieri, „demisia imediată” a ministrului de Interne, pentru „agresarea cetăţenilor care manifestă paşnic pentru Unire”?

Câtă minciună! Niciun om dintre cei care au participat paşnic la marşul de ieri nu a fost „agresat” de oamenii legii. Nici măcar George Simion, care a provocat intenţionat intervenţia jandarmilor. Să vă mai spun că Mircea Cosma, „tătuca” lui Sebi Ghiţă, fostul baron de Prahova judecat pentru corupţie, a fos şi el, ieri, unul dintre „unioştii” cinstiţi din stradă? Să vă mai spun şi de PSD-istul de renume mondial Codrin Ştefănescu, cuprins subit de spiritual Unirii?

Nu. Nu are rost să vă mai spun. Unirea e prea sfântă ca să vorbim despre ea prin vocile unor penali diversionişti. Nici vorbă de unionişti.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Oficial / El este imbecilul care a declanșat scandalul cu imaginea din biroul premierului Orban

2 Informație / Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleo…

3 VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

4 VIDEO Chelnerul numit manager de spital: „Școala vieţii a mea face mai mult decât două facultăţi”

5 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă