Citiți ce-a făcut „Gâdea” al Rusiei în Ucraina!

Citiți ce-a făcut „Gâdea” al Rusiei în Ucraina!

De dragul unui videoclip spectaculos, propagandistul rus Valentin Trushin de la publicația ”Izvestia” a divulgat poziția unuia dintre plutoanele Forțelor Armate Ruse din Ucraina.

Pe canalul de Telegram ”Sower of the Winds” s-a vorbit despre incident.

Rudele militarilor ruși morți îi solicită lui Shoigu să interzică propagandiștilor să apară în zona pozițiilor armatei Ruse.

„După publicarea unui raport de către corespondentul de război Valentin Trushin la 30 iunie 2022, unitatea militară 74325 a fost lovite de artileria grea a Forțelor Armate ale Ucrainei, ca urmare a localizării echipamentelor militare și a personalului plutonului 1 în filmările video”, se arată în scrisoare.

Se știe că în urma acestui atac au fost lichidați 5 invadatori ruși, încă 3 sunt în stare gravă, fiind tratați în Donețkul ocupat.

Comentatorii au ajuns la concluzia că celor din mass-media rusă nici măcar nu le pasă de propriii soldați.

"Propaganda de la Kremlin și-a demonstrat încă o dată capacitatea de a ucide și nu contează pe cine ucid. Importantă e durere și vărsare de sânge. Cu cât imaginea este mai înfricoșătoare, cu atât mai bine”.

Propagandiștii ruși au publicat dovezi și ale unei crime de război comise de armata lui Putin la Makiivka.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”