Citiți și voi ce-au făcut JIGODIILE din Parlament, cu Ponta-n frunte! Dar urlă la TV că UE umilește România!

Citiți și voi ce-au făcut JIGODIILE din Parlament, cu Ponta-n frunte! Dar urlă la TV că UE umilește România!

Este incredibil ce s-a întâmplat în Parlament! Jigodiile au comis-o iar! Comisarul european pentru concurenţă, Margrethe Vestager, a venit în Parlamentul României pentru o întâlnire cu 80 de senatori şi deputaţi, dar la şedinţă s-au prezentat doar patru!!! Au fost mai puţini decât consilierii comisarului european!!!

Comisarul european a făcut într-un mod neplăcut cunoştinţă cu proastele tradiţii din Parlamentul României. Aflată într-o vizită oficială în ţara noastră, oficialul european a dorit să aibă o întâlnire cu senatorii şi deputaţii din comisiile de afaceri europene şi din cele economice pentru a discuta problemele pentru care România ar risca sancţiuni din cauza ajutoarelor de stat acordate unor companii.

Optzeci și trei de deputaţi şi senatori din cinci comisii parlamentare ar fi trebuit să participe la discuţia cu comisarul european pentru concurenţă. Au venit însă doar patru, deşi ţara noastră are probleme în domeniul ajutoarelor de stat iar discuţia ar fi fost foarte utilă. Parlamentarii au chiulit.

Doar patru deputaţi şi senatori s-au prezentat la şedinţa, puşi în situaţia penibilă de a fi mai puţini decât consilierii comisarului european.

Chiar şi Jigodia Națională Victor Ponta a lipsit, deşi el este preşedintele comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaţilor şi era invitat de onoare.

Margrethe Vestager a devenit celebră în întreaga lume după ce a sancţionat gigantul Facebook cu o amendă de 110 milioane de euro pentru că a oferit informaţii false în legătură cu preluarea aplicaţiei de mesagerie Whatsapp.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”