Cîţu: Coaliţia merge mai departe; a fost făcut un pas important pentru o guvernare mai eficientă

Cîţu: Coaliţia merge mai departe; a fost făcut un pas important pentru o guvernare mai eficientă

Coaliţia merge mai departe şi urmare a discuţiilor purtate vreme de două zile a fost făcut un pas important pentru o guvernare mult mai eficientă şi o coerenţă a deciziilor politice în coaliţie, a declarat marţi seară premierul Florin Cîţu.

"Aşa după cum am spus, coaliţia merge mai departe. Astăzi a fost făcut un pas important pentru a avea o guvernare mult mai eficientă şi o coerenţă a deciziilor politice în coaliţie. Sunt foarte bucuros că ne asumăm în această coaliţie ca obiectiv principal campania de vaccinare. Este important să avem o campanie de vaccinare de succes şi sunt sigur că vom avea o campanie de vaccinare de succes. De mâine vom avea un ministru al Sănătăţii care va prelua un portofoliu dificil, va avea susţinerea mea şi a colegilor din Cabinetul pe care-l conduc. Ne vom asigura în continuare, aşa cum am făcut şi până acum, că deciziile pe care le luăm le luăm în consultare şi le vom lua în interesul cetăţenilor României", a declarat Florin Cîţu la Parlament, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare. AGERPRES/ (A - autor: Daniel Florea, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...