Cîţu pe Facebook: Structura cheltuielilor companiilor administrate de Gabriela Firea - se plătesc salarii şi atât

Cîţu pe Facebook: Structura cheltuielilor companiilor administrate de Gabriela Firea - se plătesc salarii şi atât

În companiile administrate de primarul Capitalei, Gabriela Firea, se plătesc salarii şi atât, scrie marţi seara, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta prezintă o listă de companii municipaleîn care ponderea cheltuielilor de personal reprezintă mai mult de 70% din totalul cheltuielilor de exploatare. Astfel, la Regia Generală de Apă Bucureşti RA, ponderea cheltuielilor de personal în total cheltuieli de exploatare este de 100%, urmează Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti SA, Compania Municipală Parking Bucureşti SA şi Compania Municipală Imobiliară Bucureşti SA, toate cu o pondere de 92% a cheltuielilor de personal, Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat Bucureşti SA, Compania Municipală Managementul Transportului SA şi Compania Municipală Turistică Bucureşti SA - 91%, Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti SA - 89%, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde Bucureşti SA - 79%, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti SA - 78%, Compania Municipală Energetica Bucureşti SA - 75%, Compania Municipală Dezvoltare Durabilă Bucureşti SA - 72% şi Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti SA - 70%.

O altă companie din lista prezentată de Cîţu este Societatea de Transport Bucureşti, unde cheltuielile de personal sunt la 73%.

"Aşa arată structura cheltuielilor companiilor administrate (căpuşate?) de Gabriela Firea. Se plătesc salarii şi atât. La RATB (STB, n.r.), peste 10.000 de angajaţi, cheltuieli de personal 73%. Cum să mai faci şi investiţii sau reparaţii?", scrie ministrul Finanţelor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”