Cîţu: Pregătesc pachete de măsuri care să atenueze efectul economic al epidemiei de COVID-19

Cîţu: Pregătesc pachete de măsuri care să atenueze efectul economic al epidemiei de COVID-19

Ministrul Finanţelor Publice a anunţat vineri seara că pregăteşte pachete de măsuri destinate atenuării efectului economic al epidemiei de Covid-19.

"Am discutat astăzi cu reprezentaţi ai sectorului bancar. Pregătesc pachete de măsuri, pentru persoane fizice şi companii, care să atenueze efectul economic al epidemiei COVID-19. Este o chestiune de câteva zile până apar aceste măsuri", a scris Cîţu pe Facebook .

Preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii, Florin Jianu, a declarat, în urmă cu două zile, după reuniunea Grupului de Lucru Interinstituţional pentru evaluarea impactului economic, financiar şi bugetar asupra României, generat de efectele epidemiei Covid-19, că ministrul Finanţelor a vorbit despre posibilitatea schimbării termenului de plată pentru contribuţii, pentru întreprinderile mici şi mijlocii, respectiv amânarea cu o lună sau două.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...