Ciucă a primit Ordinul „Crucea Bucovinei”. Șeful PNL a vizitat Mânăstirea Voroneț

Ciucă a primit Ordinul „Crucea Bucovinei”. Șeful PNL a vizitat Mânăstirea Voroneț

Fostul premier, actual președinte al PNL, Nicolae Ciucă, a vizitat Mânăstirea Voroneț, unde a fost întâmpinat de PS Damaschin Dorneanu, care i-a oferit ordinul ”Crucea Bucovinei”, pentru merite deosebite în sprijinirea bisericii și a comunității.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a vizitat Mănăstirea Voroneț, în cadrul unei vizite în județul Suceava, a informat PNL. 

Potrivit reprezentanților PNL, „în altarul mănăstirii ctitorite de Ștefan cel Mare, Nicolae Ciucă a fost întâmpinat de PS Damaschin Dorneanu, care i-a oferit ordinul ”Crucea Bucovinei”, pentru merite deosebite în sprijinirea bisericii și a comunității. Acordarea acestei înalte distincții are binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților”.

  „Președintele PNL și al Senatului României, Nicolae Ionel Ciucă, se află în aceste zile într-o scurtă vizită în județul Suceava. Astăzi, împreună cu președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat la Gura Humorului parcul de agrement Ariniș și a făcut o deplasare cu telescaunul pe pârtia de schi Șoimul. Au fost vizitate baza de agrement Ariniș și turnul de observare Șoimul. La întâlnire au mai participat primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, și primarul municipiului Suceava, Ion Lungu”, a informat PNL Suceava.  

Sursa citată a mai arătat că șeful PNL, Nicolae Ciucă, a dat asigurări privind susținerea sa pentru proiectele județului Suceava, „fie că este vorba de Autostrada A7 Pașcani - Suceava - Siret, Autostrada Nordului Suceava - Vatra Dornei - Bistrița, de investițiile în Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, de investiții în turism sau deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei”, apreciind Bucovina și Suceava ca fiind „un model de dezvoltare”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”