Ciucă, despre discuţia cu Kelemen, pe cazul Orban: A reieşit foarte clar că nici dumnealui, nici UDMR nu se îndepărtează de la valorile democratice

Ciucă, despre discuţia cu Kelemen, pe cazul Orban: A reieşit foarte clar că nici dumnealui, nici UDMR nu se îndepărtează de la valorile democratice

Premierul a susţinut că aspectele prezentate de preşedintele UDMR ţin de faptul că el personal nu a participat la evenimentul discutat, dar şi despre faptul că nu poate fi făcut responsabil de declaraţiile altei persoane.

„Al treilea punct - a fost vorba despre comentarii de nuanţă pe care le va explica personal (...) A reieşit foarte clar că nici dumnealui, nici UDMR nu se îndepărtează de la valorile şi principiile democratice euroatlantice.”, a afirmat liderul PNL.

Întrebat dacă a fost mulţumit de explicaţiile oferite, Nicolae Ciucă a afirmat: ”Explicaţia ne permite să menţinem stabilitatea politică şi funcţionarea coaliţiei”.

Premierul Ungariei Viktor Orban a spus, la Tuşnad, că pentru încheierea războiului din Ucraina este nevoie de o nouă strategie a Occidentului, el precizând totodată că discursul ruşilor trebuie luat în serios.De asemenea, Orban a avut declaraţii controversate despre „amestecarea raselor” .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”