Ciucă, la deschiderea anului școlar: Prin învățare reușiți să vă formați propria cariera profesională

Ciucă, la deschiderea anului școlar: Prin învățare reușiți să vă formați propria cariera profesională

Președintele PNL a transmis, la deschiderea anului școlar, faptul că prin învățare elevii vor reuși să își formeze propria carieră profesională și să decidă ca cale aleg în viitor. Nicolae Ciucă s-a referit și la problemele actuale din școli. 

Nicolae Ciucă, președintele Senatului FOTO: Mediafax

„Mesajul meu pentru dumneavoastră, toți, este acela de a vă ruga să aveți propria dumneavoastră voință în ceea ce vreți să faceți în viitor. Să țineți cont de faptul că a învăța este un obiectiv individual, prin învățare reușiți ca dumneavoastră să vă desăvârșiți, să vă formați propria carieră profesională, să decideți ce faceți în viitor și odată ce aveți un bagaj de cunoștințe acumulat și consolidat, aveți libertatea de a alege ce faceți în viitor”, a transmis președintele PNL,  Nicolae Ciucă, la deschiderea anului școlar.

Nicolae Ciucă a punctat în discursul său și probleme actuale din școli și din împrejurul acestora. Șeful PNL a precizat că este necesar „ă stăm departe de tot ceea ce poate să ne abată de la drumul nostru”.

„Sigur, ați văzut, se discută foarte mult în ultima perioadă de timp de o serie întreagă de probleme pe care le întâmpinăm în școli, în apropierea școlilor și aici revin la partea aceasta de a ne comporta cât se poate de empatic, cu prietenie maximă, cu înțelegere, cu toleranță față de colegii și prietenii noștri, să stăm departe de tot ceea ce poate să ne abată de la calea, de la drumul nostru normal, în mod deosebit la această vârstă și să avem curajul și puterea să dăm un sfat bun oricărui coleg, oricărei colege care are nevoie de el”, a precizat Nicolae Ciucă la Blaj.

Nicolae Ciucă a participat la la deschiderea anului școlar, fiind prezent la Școala Dual Profesională din Blaj, județul Alba.

„Sunt foarte bucuros și onorat să fiu astăzi aici, la Blaj și să urez tuturor elevilor din România, la începutul anului școlar, să obțină rezultate pe măsura muncii pe care o depun fiecare și să aibă succes în tot ceea ce își propun să realizeze anul acesta și să realizeze, desigur, în proiecția lor viitoare, în obiectivele pe care și le stabilesc în viață”, a afirmat acesta.

Șeful PNL a punctat că a ales să ia parte la deschiderea anului școlar la Blaj pentru că „este un exemplu de bună practică în ceea ce înseamnă dezvoltarea învățământului dual profesional”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?