Ciudatele mesaje al Oanei Zăvoranu

Ciudatele mesaje al Oanei Zăvoranu

În mijlocul scandalului în care este implicată cu o fostă parteneră de afaceri, Oana Zăvoranu le-a transmis un mesaj despre credință fanilor ei. Se pare că vedeta și-a regăsit credința în Dumnezeu, dar a ținut să precizeze că nu s-a „pocăit” și a transmis o înțepătură la adresa unei vedete celebre din România, scrie spynews.ro .

Oana Zăvoranu a transmis un mesaj neașteptat în mediul online. Vedeta a vorbit despre credința în Dumnezeu și cum a ajutat-o divinitatea în ultima perioadă. Totodată, a subliniat că nu este vorba despre o credință dusă la extrem, dar a bătut un apropo și la intrarea în politică a unei vedete.

Oana Zăvoranu, mesaj tranșant, după ce și-a făcut „curățenie” în viață

După ce s-a văzut implicată într-un scandal de amploare, fiind dată în judecată de o asistentă care a lucrat la clinica pe care o administrează, Oana Zăvoranu l-a regăsit pe Dumnezeu, iar credința ei pare a fi foarte puternică, potrivit mesajului pe care l-a transmis bruneta în mediul online.

Nu vă mai lăsați păcăliți și prostiți de tot ceea ce auziți și citiți despre mine ... când am să vă spun eu ceva, atunci e important. (...) Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp ... Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale.”, le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor ei, pe InstaStory.

Cu toate acestea, Oana a menționat că nu s-a pocăit și nici nu s-a afiliat unei secte sau unui partid politic. În acest context, vedeta a profitat de ocazie și a transmis ceea ce a părut să fie o înțepătură la adresa Anamarei Prodan, care a intrat recent în politică.

Și nu, nu m-am pocăit ... ca să nu lăsăm loc de speculații mărunte ... nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic, așa cum văd că se poartă. Nu, doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață și în tot ceea ce fac pe Dumnezeu. Simplu și, totuși, atât de complicat...”, a mai adăugat vedeta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…