Clanul Duduianu, preluat de Aly, băiatul lui Emi Pian: Vreau să fiu pe sfert cum a fost tăicuțul meu

Clanul Duduianu, preluat de Aly, băiatul lui Emi Pian: Vreau să fiu pe sfert cum a fost tăicuțul meu

Gabriel Cristian Duduianu (21 de ani), zis Aly Pian, fiul lui EMi, este cel care condce acum clanul Duduianu. El este, de altfel printre puținii lideri ai grupării care se află în libertate.

Aly Duduianu a intervenit de mai multe ori, după uciderea tatălui său, pentru aplanarea unor conflicte cu alte clanuri. La șapte luni de la moartea lui Emi Pian, clanul Duduianu are 13 membri importanți arestați sau dați în urmărire internațională în urma dosarului de tâlhărie și șantaj în care Florin Salam și Nicolae Guță se află printre victime. 

La parastasul tatălui său Aly Duduianu le-a spus celor prezenți că vrea să fie măcar pe sfert ca tatăl său: 

”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic.

Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei. De copiii mei, de nepoții mei, de frățiorii mei, de măicuța mea și atât! Sunt distrus, la ce mod: inima mea e praf, să moară…. știi cum e inima mea? Împrăștiată, distrusă definitiv. Dar eu, la modul ăla la care voia tăicuțul meu, așa o să fiu. Și n-am cum să cad în viața mea și o să fiu cum vrea el și inima lui”.

Melodia „Sânge cu sânge plătim 2021” a manelistului Gaby din Giulești a fost interpretată ca un mesaj de răzbunare a clanului Duduianu pentru uciderea lui Emi Pian. 

La cererea lui Aly Duduianu, manelistul a explicat că familia lui Emi Pian este una pașnică și nu vrea răzbunare: 

„Au copiat melodia și au pus poze cu neamul lui Emi Pian și cu amenințări.Melodia nu e pentru familia lui Emi Pian, nu m-au pus ei. Ei sunt băieți la locul lor, știe toată țara. Nu m-a pus absolut nimeni din neamul lor să fac melodia asta. E pentru un băiat care s-a dus la pușcărie. Vreau să vadă cei de la poliție și ziarele. Ei sunt panșinici nu au gând de răzbunare.”

În arest pentru că-i terorizau pe Guță și Florin Salam

Florin Duduianu zis Anaser, Nicolae Constantin zis Aramis, Ştefan Duduianu zis Lindon, Sofian Văduva zis Denom, Miltiade Văduva zis Seif, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru,  Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Ion Corporan au fost trimişi în judecată pentru şantaj şi tâlhărie, după ce au fost acuzaţi de procurori că au cerut sume mari de bani, care ajungeau până la 100.000 de euro, de la crema maneliștilor din România.

Florin și Ștefan Duduianu au fugit însă din țară și sunt dați în urmărire internațională, existând informații că s-ar afla în Anglia.

Printre victimele Duduienilor se află Florin Salam și Nicolae Guță.

„În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social avaând ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, conform unui comunicat al Parchetului de le pângă Judecătoria Sector 1.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

4 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

5 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?