„Clanul“, scenă „fierbinte“ cu Theo Rose și Denis Hanganu: „Animalul de pradă din mine își cere drepturile“

„Clanul“, scenă „fierbinte“ cu Theo Rose și Denis Hanganu: „Animalul de pradă din mine își cere drepturile“

Cel de-al nouălea episod al serialului de la Pro TV, difuzat în această seară, de la 20.30, va avea câteva răsturnări de situaţie spectaculoase, dar și o scenă „fierbinte“ de dragoste.

Se pare că zilele astea a ajuns să mă facă toată lumea“. O frază care ascunde nu doar dezamăgire, ci și teama că omul alături de care lucrezi în fiecare zi urmează să te mintă, să dea mai departe informațiile pe care le află de la tine sau să îți saboteze iar munca. E, oare, un ritm de viață pe care să-l poți duce pe termen lung? Cu fiecare episod, povestea din „Clanul“ ne arată că viața poate deveni tot mai grea, la fiecare pas.

Theo Rose și Denis Hanganu, într-o scenă din „Clanul“ FOTO Pro TV

Tudor Ahim (Denis Hanganu) știe că a făcut pași importanți pentru a afla cine este cârtița din biroul lui Costoiu după ce a luat gloanțele de la locul în care s-a împușcat cu omul lui Bebe Măcelaru. „Au venit rezultatele... gloanțele sunt din...“, îi va spune Costoiu elevului său care a acceptat să-și schimbe întreaga viața pentru a se infiltra în gruparea mafiotă.

Tudor va avea parte de o nouă întâlnire cu fiica lui Bebe Măcelaru, Vera Maximilian (Theo Rose), în care îi va face mărturisiri surprinzătoare: „Animalul de pradă din mine își cere drepturile“. De altfel, cei doi vor fi protagoniștii unei scene de dragoste. „Mă uit la episodul 9 din «Clanul» pe Voyo. Să nu se uite tata că e.... vaaaii!“, a scris Theo Rose pe Instagram, potrivit Click .

David Pribeag (Marian Olteanu) știe că este în pericol, așa că face eforturi pentru a-și păstra ascunsă identitatea. „Am dat-o pe un coleg de-al meu“, îi va spune el diseară lui Tătuțu (George Mihăiță). Să fie oare suficiente eforturile lui? Totodată, el va merge din nou la Ilinca (Mădălina Craiu) pentru a discuta despre cercetările ei în ceea ce-l privește pe Ciomag, omul care i-a schimbat copilăria.

Magda nu ratează nicio secundă să stea cu ochii pe Vera, care pare că îi va fura întreaga avere. În această seară, soția mafiotului va face un nou pas pentru a-i arăta cine este adevărata stăpână: „Te culci cu șoferul meu. E urgent sau nu? Ai făcut hobby pe șoferi?“.

Un nou episod din „Clanul“, care îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură în această seară, de la 20.30, la Pro TV.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”