„Clanul“: Tătuțu primește un mesaj neașteptat, iar noile provocări ar putea fi prea mult chiar și pentru el

„Clanul“: Tătuțu primește un mesaj neașteptat, iar noile provocări ar putea fi prea mult chiar și pentru el

În episodul din această seară al serialului de la Pro TV personajele adaugă noi pericole în viața lor și conștientizează că siguranța atârnă de un fir de ață.

„Sunt unele meserii care vin cu pericole“. O frază pe care Ilinca o va spune în această seară, dar care ascunde atât de mult adevăr după cum s-a văzut chiar din primul episod al serialului „Clanul“.

Cu fiecare săptămână, David, Tudor și cei care se află în jurul lor au înțeles că siguranța atârnă de un fir de ață și că orice mișcare greșită sau orice vorbă spusă în plus poate atrage atenția celor din jur.

George Mihăiță este Tătuțu-Bebe Măcelaru în serialul „Clanul“ FOTO Pro TV

Într-un univers în care nimic nu îi mai este cunoscut, în care mama îl ține la distanță, Tudor simte că Vera este singura care îi mai aduce liniștea sufletească. Este el pregătit să adauge pericolelor care deja îi guvernează viața unele noi doar pentru ea? Nici cealaltă femeie din viața lui, Ilinca, nu pare că-l mai agreează, așa că tânărul își va lua inima în dinți și se va întâlni cu ea pentru a-i adresa o întrebare atât de dureroasă: „Când am devenit eu dușmanul tău?“.

După ce săptămâna trecută a reușit să-ndepărteze pericolul și să distragă atenția de la el, David simte că viața nu este încă total lipsită de pericol. Astăzi, el se va întâlni cu Tătuțu care-i va spune de ce a apăsat el pe trăgaci: „Mi-am făcut păcat pentru tine să nu-ți iei ani pe cameră“. Tot atunci, se va vedea și cu Vera, sora lui, cea care știe atât de bine toate trăirile lui sufletești din copilărie și până în prezent. Mai au cei doi loc de adevăr sau doar de cuvinte lipsite de însemnătate?

Bebe Măcelaru simte că trecutul îl apasă tot mai tare. Diseară, el va primi un stick care ascunde un mesaj neașteptat. Este el pregătit să înfrunte și aceste noi provocări? Sau vor fi prea mult de dus chiar și pentru însuși, Tătuțu?

Al zecelea episod din „Clanul“ poate fi urmărit de la 20.30, la Pro și în avans pe VOYO.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…