Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi: „Vă rog din toată inima să mă ajutați!”

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi: „Vă rog din toată inima să mă ajutați!”

Lovitură de teatru în războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Claudia Pătrășcanu ar fi apelat în ultimă instanță la ajutorul lui Alex Bodi, în conflictul cu soțul ei Gabi Bădălău, cu care se află in proces de divorț pentru custodia copiilor.
 
Gabi Bădălău a dat ,ieri , în emisiunea lui Dan Capatos mesajul disperat pe care Claudia Pătrășcanu i l-ar fi trimis pe Instagram lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. “Vă rog din toată inima să mă ajutați!”, i-a cerut Claudia Pătrășcanu lui Alex Bodi, scrie Click.

Gabi Bădălău este șocat de gestul soției sale, precizând că nu-l cunoaște personal pe Alex Bodi.”E un mesaj trimis azi de Claudia unui domn pe care nu-l cunosc și nici nu vreau să-l cunosc. Îl salută și după spune: vă rog din toată inima să mă ajutați! Nu știu ce încearcă să facă, cum să te duci la un străin să-i ceri ajutorul, și nu la tatăl copiilor tăi. Femeia asta încearcă să mă discrediteze. M-a făcut drogat, apoi gay și acum apelează la omul ăsta! Mă duc și-mi fac și testul din firul de păr, dacă se face în România. Acum apelează la alți oameni străini.

Nu cumva fata asta vrea să-mi facă o cheie? Eu nu am bătut-o în viața mea pe Claudia, nu i-am dat o palmă. Chiar sunt curios ce o să mai inventeze acum”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

Gabi Bădălău a mai dat în emisiune un al doilea mesaj trimis de Claudia Pătrășcanu, în urmă cu un an de zile unei foste iubite de-a lui. “ Îl distrug în presă până la ultima suflare! Stai calmă, mă jur că-l distrug. Vreau sa știu ce avantaje avem”, îi spune solista fostei iubite a lui Gabi Bădălău.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…