Claudiu Florică, acționarul de la Dinamo, lovit de mașină! Care este starea sa

Claudiu Florică, acționarul de la Dinamo, lovit de mașină! Care este starea sa

Claudiu Florică, acționarul lui Dinamo, trece prin momente dificile după ce a fost lovit de o autoutilitară chiar pe trotuarul unei străzi din București.

Claudiu Florică, urmărit de fotografi pe când era implicat în Dosarul Microsoft. Foto Eduard Enea

Dinamovistul ieșea de la frizerie când a fost lovit, în jurul orei 10.00, pe trotuarul străzii Nasaud din Sectorul 5, scrie Aktual24. Șoferul autoutilitarei a efectuat o manevră de mers înapoi chiar pe trotuar și l-a lovit pe Claudiu Florică.

Claudiu Florică a fost transportat și internat la Spitalul Universitar, acolo unde a fost diagnosticat cu traumatism TCC nivel 1 și traumatism toracic. Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au întocmit șoferului autoutilitarei un dosar penal și i-au reținut permis de conducere.

A oferit banii pentru obținerea licenței

Acționarul este cel care a oferit clubului Dinamo suma necesară pentru a obține licența pentru Superliga. Florică și-a exprimat intenția de a investi la Dinamo la scurt timp după ce clubul a fost preluat de către Red&White, iar apoi a acordat suma de 500.000 de euro pentru ca echipa din „Ștefan cel Mare” să poată juca în prima ligă .

Caludiu Florică a fost implicat în Dosarul Microsoft, fiind unul dintre denunțători, alături de Dinu Pescariu. Cei doi au scăpat de acuzațiile de spălare de bani după ce infracțiunile în cazul lor s-au prescris, deși erau acuzați că ar fi ”albit” peste 22 de milioane de dolari prin intermediul unor societăţi de tip offshore. Chiar dacă a intervenit prescripţia și procesului penal faţă de milionarii Claudiu Florică şi Dinu Pescariu a fost oprit, totuși instanța a decis confiscarea mai multor sume de bani.

Dinamovistul a fost pus să restiutuie suma de 10.858.479 de dolari.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB