Claudiu Năsui a preluat mandatul de ministru al Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

Claudiu Năsui a preluat mandatul de ministru al Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, a preluat joi mandatul de ministru de la fostul titular, Virgil Popescu, la sediul instituţiei, potrivit unui comunicat al instituţiei, remis AGERPRES.

În cadrul declaraţiilor de presă care au avut loc la sediul ministerului, Popescu a spus că va purta discuţii împreună cu Năsui pentru a-i prezenta proiectele începute care trebuie gestionate şi continuate de noul Minister al Economiei.


Foto (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO


La rândul său, Năsui a declarat că este onorat de nominalizarea sa ca ministru şi că va rămâne fidel principiilor şi valorilor pe care le-a susţinut de când activează în sfera politică şi că misiunea sa la minister fiind atragerea de bani europeni pentru întreprinderi şi debirocratizarea.


Foto (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO


"Avem o agendă reformatoare puternică, una care trebuie să schimbe din temelii modul în care se făcea politică în România şi modul de interacţiune cu statul. Statul trebuie să fie un sprijin pentru economie, pentru IMM-uri, o infrastructură care să ne permită fiecăruia dintre noi să ne căutăm binele, să încercăm idei de afaceri. Până la urmă aceasta este forţa unei economii: un sector puternic al IMM-urilor, iar noi ne propunem ca acest minister să fie această curea de transmisie între mediul de business şi stat. De asemenea, avem mai multe idei de transparentizare pe care le-am tot prezentat şi despre care am tot vorbit şi care sunt incluse în Programul de guvernare, pe care vrem să le implementăm şi chiar mai mult, avem proiecte pe circuit pe care în ultimii 4 ani le-am susţinut, despre cum ar trebui să arate administraţia publică care să fie în slujba cetăţeanului şi sperăm ca exemplele de bune practici să fie apoi preluate de cât mai multe instituţii ale statului", a declarat Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. AGERPRES/(autor: Florentina Cernat, editor: Andreea Marinescu, editor online: Adrian Dãdârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...