Claudiu Năsui anunţă că îl susţine pe Voiculescu la alegerile pentru preşedinţia USR PLUS Bucureşti

Claudiu Năsui anunţă că îl susţine pe Voiculescu la alegerile pentru preşedinţia USR PLUS Bucureşti

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, actual copreşedinte USR PLUS Bucureşti, anunţă că îl susţine pe Vlad Voiculescu la alegerile interne pentru desemnarea noii conduceri a organizaţiei bucureştene a formaţiunii.

"Scopul nostru în următorii ani trebuie să fie să consolidăm ceea ce este cea mai importantă mişcare de reformă a clasei politice şi a statului de după revoluţie. USR-PLUS a determinat deja schimbări în statul român mult peste scorul său electoral. Ideile şi chiar campaniile noastre fiind preluate şi de alte partide. Nu spun lucrul acesta cu tristeţe, ci cu fericire. M-aş bucura ca partidele mari să copieze suficient de mult USR-PLUS cât să nu mai fie nevoie de USR-PLUS. Trebuie să rămânem uniţi şi să consolidăm mişcarea reformatoare. De aceea îl susţin la aceste alegeri pe prietenul meu Vlad Voiculescu, alături de care sunt sigur că vom face o echipă extraordinară în Bucureşti, cu oameni din ambele foste partide. Succes tuturor colegilor zilele astea! Împreună suntem mai puternici", a scris ministrul, pe Facebook.



Năsui a menţionat că, sub conducerea sa, a fost lansată o platformă pentru publicarea sumelor cheltuite de filiala Bucureşti şi de fiecare filială de sector şi că, în premieră pentru România, a fost lansată o platformă de transparenţă bugetară pentru Bucureşti.

"Am susţinut fuziunea între USR şi PLUS tocmai pentru că mişcarea reformatoare a României este mai puternică unită. La alegerile locale, am câştigat 4 primării din 7, unde am susţinut candidaţi. Iar în două dintre ele am avut primari USR-PLUS. La alegerile parlamentare, USR-PLUS Bucureşti a reuşit să fie pe primul loc în preferinţele bucureştenilor. (...) Pe viitor, USR-PLUS nu trebuie să se lase absorbit de lupte interne fără miză. Nu trebuie să ne lăsăm divizaţi, ci să rămânem uniţi în jurul valorilor care ne-au adus împreună. Doar cei care vor să ţină România în umbră vor câştiga din diviziunea noastră", a menţionat Năsui.

Alegerile interne pentru preşedinţia USR PLUS Bucureşti se desfăşoară pe parcursul a trei zile, singurii candidaţi înscrişi fiind preşedintele Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, şi copreşedintele USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii.

Membrii USR PLUS Bucureşti îşi pot exprima, în mod fizic, la sediul formaţiunii, opţiunile privind funcţia de preşedinte, componenţa Biroului Municipal, comisia de cenzori şi comisia de arbitraj. Votul începe sâmbătă la ora 15,00 şi durează până luni, ora 22,00. Rezultatele se vor anunţa marţi. AGERPRES / (AS - autor: Irinela Vişan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...