Claudiu Răducanu, renumit pentru gafele lui memorabile, a ajuns profesor. Ce predă „Blocnotes”

Claudiu Răducanu, renumit pentru gafele lui memorabile, a ajuns profesor. Ce predă „Blocnotes”

Claudiu Răducanu, poate cel mai comic personaj din lumea fotbalului Românesc, a decis să iasă de tot din lumea fotbalului, iar acum și-a găsit o nouă profesie.

Claudiu Răducanu a jucat și la Espanyol Barcelona. Foto Arhivă Adevărul

Ajuns la 45 de ani, unul dintre ultimii atacanți importanți ai Stelei, a terminat Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova, iar acum este profesor de sport la o școală din orașul să natal, după cum anunță impact.ro.

Poreclit „Blocnotes”, Claudiu Răducanu s-a cumințit după viața tumultuoasă pe care a avut-o în timpul carierei de fotbalist, dar și după. În 2014, fostul atacant era arestat în Cancun, Mexic, pentru folosire de carduri false. Mai mult, acesta a vrut să mituiască polițiștii mexicani, dar într-un final a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 1.750 de dolari.

Atacantul care a declarat nonșalant că vrea să locuiască într-un… blocnotes s-a recăsătorit în 2019, iar de atunci trăiește liniștit în Craiova, acolo unde este și profesor acum. Mai mult, alături de actuala soție, Claudiu are și o fetiță, pe care o postează în nenumărate rânduri pe pagina sa de Instagram, scrie ProSport.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...