Clauza aberantă pe care Adrian Mititelu a vrut să i-o impună lui Janeiro. Cum ne facem de rușine în lume

Clauza aberantă pe care Adrian Mititelu a vrut să i-o impună lui Janeiro. Cum ne facem de rușine în lume

FC U Craiova e într-o situație rar întâlnită în fotbal. La doar 18 zile de la instalarea lui Joao Janeiro și la 3 de la primul antrenament condus de acesta, oltenii au anunțat ”divorțul” de tehnicianul portughez.

Joao Janeiro abia a fost prezentat, ca a și plecat. Foto Facebook

Deși clubul a pus plecarea lusitanului pe seama problemelor personale ale acestuia, motivele sunt altele. Unul e strigător la cer în condițiile în care fotbalul românesc se vrea la nivelul celui european.

Conform ProSport, Janeiro a avut o ceartă monstruoasă că preparatorul fizic Dan Vasilică, omul impus de Adrian Mititelu să facă parte din staff-ul său. Dar a plecat pentru că nu a acceptat o clauză în contractul propus de finanțatorul FC U Craiova, care voia să aibă drept de vot asupra primului 11!

Mentalitate de fotbal mic

Să le luăm pe rând, să vedem ce mentalitate au patronii echipelor din Superliga. În primul rând, Joao Janeiro s-a supărat că i-a fost băgat pe gât preparatorul fizic Dan Vasilică. Cei doi au avut un schimb dur de replici după ce responsabilul cu pregătirea fizică a ”juveților” a decis singur programul, fără a-l informa pe portughez. Lusitanul s-a arătat deranjat și a transmis că el are deja conceput întregul program, inclusiv cel fizic! Vasilică a replicat că nu trebuie să-i dea lui socoteală și cei doi și-au aruncat cuvinte grele.

Adrian Mititelu conduce clubul după reguli din Epoca de piatră. Captură TV

Adrian Mititelu conduce clubul după reguli din Epoca de piatră. Captură TV

Joao Janeiro și-a dat seama că situație e groasă în România și după ce în contract i-a fost strecurată o clauză potrivit căreia patronul Adrian Mititelu are drept de veto în privința primului 11 ales de antrenor. Portughezul a refuzat să semneze și a cerut trei salarii ca să plece! A făcut-o azi, însă nu se știe dacă a mai stat după banii finanțatorului oltean.

De partea cealaltă, patronul a încercat să marșeze pe ideea că problemele personale l-au făcut pe Joao Janeiro să părăsească după așa scurt timp echipa. ” ”Îmi pare pentru, dar problemele personale au contat mai mult decât clubul”, a declarat Adrian Mititelu. Dar nu ne mai miră nimic, având în vedere că fotul antrenor al echipei , italianul Nicolo Napoli a venit și a plecat în nouă rânduri de la formația craioveană!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?