Click: Momente virale cu cântăreții români dând rateu după rateu!

Click: Momente virale cu cântăreții români dând rateu după rateu!

Le scapă vocea și uneori rămân chiar fără ea. Artiștii dau adevărate rateuri în concertele susținute live. Click prezintă cele mai mari gafe, făcute la scenă deschisă.

Concertele live reprezintă o adevărată piatră de încercare pentru toți artiștii. Oricând ți se poate întâmpla să dai un rateu de toată frumusețea pe scenă, în fața publicului, care taxează orice!

Mai toți cântăreții au pățit-o! Le mai scapă vocea, dar cel mai grav e când rămân fără ea. Ca să nu mai punem la socoteală și... falsatul, căci una e vocea din videoclip și alta cea de pe scenă. Pe unii nici nu-i mai recunoști!

Bibi și-a pierdut de tot glăsciorul! Momentul a devenit viral!

Bibi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică reggaeton și pop-dance de la noi. Solista s-a lansat în urmă cu mai bine de 5 ani și acum are milioane de vizualizări pe Youtube, iar concertele curg gârlă.

Recent, însă, solista a fost orinsă în off-side în timpul unui live, atunci când i-a scăpat vocea. Videoclipul s-a viralizat rapid, iar internauții nu s-au abținut de la comentarii cât se poate de acide.

Am sunat-o când era la duș și a plecat fără voce de acasă, în grabă”

Am murit! Bea niște ouă! Zici că latră, nu cântă”

Și-a uitat vocea acasă”

„Mai bine se ducea la căpșuni”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților pe TikTok.

Andreea Bălan are probleme la concertele live Sursa: colaj Click!

Andreea Bălan, derapaj total!

Andreea Bălan face și ea furori de o bună bucată de vreme pe Internet cu o filmare dintr-un concert unde se chinuie să interpeteze live o piesă din repertoriul internalional.

Interpretarea, însă, lasă mult de dorit, iar fanii au taxat-o imediat.

Cum cântă Andreea Bălan prima piesă din concertul ei. Cea mi bună voce din România!!!”, au exclamat surprinși fanii de vocea în derapaj a Bălancăi.

Adda a gafat într-un concert la Sibiu Sursa: Instagram
Adda a gafat într-un concert la Sibiu Sursa: Instagram

ADA falsează în plin concert, la Sibiu

În 2015, ADDA a devenit ținta criticilor muzicali, dupa ce falsat într-un concert la Sibiu. Solista a cântat live celebra piesă „Nu plânge, Ana!”.

Ce s-a auzit a fost o hemoragie în urechea românului. Trebuia să știe că orice înregistrare de acest fel rămâne o rușine veșnică. Înainte să urci pe scenă ai nevoie de repetiții, iar dacă știi că te confrunți cu o problemă, trebuie măcar să ai bunăvoința și respectul față de public să faci playback”, a adomnestat-o drastic atunci compozitorul Cristi Faur.

Spun de prea mult timp că, dacă nu se ia atitudine, distrugem tot ce a mai rămas din muzica românească”, și-a dat cu părerea și Andrei Kerestely.

Și Irina Rimes mai are scăpări la cântări

Irinei Rimes i-au picat căștile în plin cocert Sursa: Facebook
Irinei Rimes i-au picat căștile în plin cocert Sursa: Facebook

Jador e rege la falsat!

Jador pocește manele în cântările live Sursa: Instagram
Jador pocește manele în cântările live Sursa: Instagram

Cunoscutul manelist Jador poate fi declarat, însă, rege la falsat. Cântărețul a cântat fals până și banalul „La mulți ani”. Imaginile cu el, urcat pe o masă și falsând teribil la o petrecere privată, unde a fost invitat, fac furori în mediul online.

Nici la concerte Jador nu se ține deloc de linia melodică și a oferit momente jenante, care au ajuns virale mai apoi pe Internet. Solistul, însă, e în continuare în trend pe Youtube. Are concerte non-stop și nu-și face probleme că dă rateu după rateu. Banul să vină, vorba aceea.


Bibi e în top pe Instagram, nu și la concertele live Foto: colaj Click!


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...