Clotilde Armand a solicitat sistem de vot electronic la ședințele CL Sector 1 și transmiterea online a acestora

Clotilde Armand a solicitat sistem de vot electronic la ședințele CL Sector 1 și transmiterea online a acestora

Clotilde Armand, consilier local la sectorul 1 din partea USB, a cerut, vineri, cu ocazia depunerii jurământului de învestitură de către noii membri ai CL, introducerea sistemului de vot electronic, dar și transmiterea online a tuturor ședințelor de consiliu, precum și a ședințelor comisiilor.

"În spiritul transparenței administrației publice, vă solicităm să începem transparența cu activitatea Consiliului Local. În acest sens, vă solicităm implementarea cât mai grabnică a sistemului de vot electronic pentru consilieri, astfel încât cetățenii să știe cum a votat fiecare dintre consilieri", a spus reprezentanta USB.

Ea a menționat că mai cere: permiterea accesului publicului atât la ședințele Consiliului Local, cât și la ședințele tuturor comisiilor CL, precum și implementarea cât mai grabnică a unui sistem care să permită înregistrarea și transmiterea online a acestor ședințe.

Armand a subliniat și importanța transmiterii către consilierii locali a proiectelor de hotărâre, într-un interval de timp rezonabil, înaintea ședințelor, în format electronic.

"Am venit în CL Sector 1 pentru a rezolva problemele cetățenilor din sector. Veți găsi în consilierii USB parteneri în toate proiectele benefice pentru cetățeni și — sperăm să nu fie cazul — adversari în toate proiectele nocive pentru cetățenii din sectorul 1", a precizat ea.

La un moment dat, în timpul unei pauze de ședință, Clotilde Armand, care purta o bluză cu motive tradiționale, s-a ridicat pentru a da mâna cu toți cei care au asistat la ceremonia depunerii jurământului. Ea s-a interesat dacă cei prezenți sunt cetățeni ai sectorului 1, invitându-i să participe și la alte ședințe ale acestui for.

AGERPRES/(A — autor: Irinela Vișan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Mihaela Pană)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia