Cluj: Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" aniversează 90 de ani de la primul zbor civil

Cluj: Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" aniversează 90 de ani de la primul zbor civil

Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca aniversează vineri 90 de ani de la primul zbor civil pe care l-a operat.

"La ceas aniversar, Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj celebrează astăzi 90 de ani de la inaugurarea primului zbor civil şi anunţă debutul zborurilor directe spre Atena, începând din sezonul de vară 2022", se arată într-un comunicat trimis de aeroportul clujean.

Potrivit sursei citate, zborurile spre capitala Greciei vor fi operate cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de joi şi sâmbătă, de către compania Aegean Airlines.

"Atena este unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene din regiune şi este o opţiune eficientă şi rapidă pentru pasagerii care vor să ajungă în destinaţii din Asia de Sud şi Orientul Mijlociu. Apreciem reluarea conectivităţii cu Atena, iar faptul că o nouă companie aeriană a decis deschiderea acestei rute operate anterior de pe Aeroportul Internaţional Cluj în anul 2019 reprezintă un nou vot de încredere cu privire la potenţialul de trafic existent în aria de acoperire", a declarat, conform comunicatului, directorul general al aeroportului clujean, David Ciceo. AGERPRES/ (AS-Marius Septimiu Avram, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa foto> Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”