Cluj: Cinci răniţi în urma unul accident între un microbuz şi un autoturism

Cluj: Cinci răniţi în urma unul accident între un microbuz şi un autoturism

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc în apropierea localităţii Morlaca, între un microbuz şi un autoturism.

Accidentul s-a produs pe D1 între un autoturism, care circula dinspre Cluj-Napoca înspre Oradea, şi un microbuz cu opt pasageri, care se deplasa din direcţia opusă.

"În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, respectiv a unui bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bucureşti, a conducătorului microbuzului şi a altor trei pasageri din acesta", precizează IPJ Cluj.

Poliţiştii rutieri clujeni recomandă adaptarea vitezei la condiţiile meteo-rutiere.

"Pe segmentul de drum unde s-a produs evenimentul rutier se impune prudenţă din partea conducătorilor auto - carosabil umed, cu ulei şi combustibil", se mai arată în informarea IPJ Cluj. AGERPRES/ (AS - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu