Cluj: Circa 60 de persoane au manifestat pentru susţinerea iniţiativei "Fără penali în funcţii publice"

Cluj: Circa 60 de persoane au manifestat pentru susţinerea iniţiativei "Fără penali în funcţii publice"

Aproximativ 60 de persoane au protestat, duminică, la Cluj, împotriva celor cu dosare penale care ocupă funcţii publice şi pentru susţinerea iniţiativei "Fără penali în funcţii publice".

Protestatarii au purtat steaguri tricolore şi ale UE şi pancarte cu mesaje precum "Demisia tuturor penalilor din Parlament" sau "Jos Guvernul". De asemenea, ei au scandat, printre altele, "Nu cedăm, nu capitulăm", "Jos cenzura", "România, trezeşte-te", "Dragnea, nu uita, România nu-i a ta".

Manifestanţii s-au adunat în Piaţa Unirii ca urmare a unui apel lansat pe reţelele de socializare.

"1 milion de oameni. Atâţia suntem cei care am semnat iniţiativa Fără Penali În Funcţii Publice. Am alergat zile, săptămâni şi luni pentru a strânge numărul necesar de semnături, care a fost şi dublat până la finalul campaniei. România a spus clar şi răspicat că e sătulă de hoţie, de corupţie şi de infractori care să ocupe funcţii de conducere. Iar acum, aceiaşi infractori vor să ne fure semnăturile, să ne discrediteze şi să distrugă şansele de materializare a iniţiativei noastre. E momentul în care punem piciorul în prag", se arată în apelul respectiv. AGERPRES/ (AS- autor: Marius Septimiu Avram, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina