Cluj: Doi elevi, reținuți după ce au bătut un tânăr

Cluj: Doi elevi, reținuți după ce au bătut un tânăr

Doi elevi au fost reținuți de polițiști, marți, după ce au bătut un tânăr de 18 ani pe o stradă din Cluj-Napoca, agresorii urmând să fie prezentați procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a declanșat, luni, o anchetă, după ce victima, din Cluj-Napoca, a depus o plângere prin care reclama faptul că a fost lovită cu picioarele de doi băieți.

'Poliția Cluj a declanșat o anchetă în cazul celor doi băieți care l-au bătut pe un tânăr de 18 ani, incidentul având loc duminică, pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. Tânărul lovit a depus luni o plângere și a fost audiat. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar azi sunt prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu propunerea de arestare preventivă pentru infracțiunea de tentativă de omor', a declarat, marți, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Pe o rețea de socializare a fost postat, luni, un filmuleț în care se văd doi băieți care îl lovesc pe un al treilea cu picioarele în cap, deși acesta din urmă era căzut la pământ.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…