Cluj: Electric Castle anunţă primii artişti care vor participa la ediţia 2021 a festivalului

Cluj: Electric Castle anunţă primii artişti care vor participa la ediţia 2021 a festivalului

Organizatorii Electric Castle anunţă primii artişti care ar urma să participe la ediţia din 2021 a festivalului, reprogramată pentru luna iulie.

"Acolo unde e dorinţă şi pasiune, există speranţă. Iar speranţa echipei Electric Castle stă într-un 2021 ce va permite revenirea pe domeniul Banffy din Bonţida, la o nouă ediţie de festival. Toată activitatea din ultimele luni a însemnat reluarea, de la zero, a pregătirilor pentru ediţia a 8-a, reprogramată între 14 şi 18 iulie 2021. În urmă cu câteva zile, Electric Castle a lansat #MyRayOfHope, campania prin care fanii festivalului, şi nu numai, se încurajează reciproc, vorbind despre speranţele şi dorinţele lor pentru anul viitor. Astăzi, organizatorii anunţă primii headliners de pe afişul EC8: una dintre cele mai bune trupe alternative rock ale anilor 2000 - twenty one pilots, genialii Gorillaz & legendele alt-metal Deftones", se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatori.

Potrivit sursei citate, reconfirmarea trupei "twenty one pilots" la ediţia a 8-a a Electric Castle a venit aproape imediat după anunţul amânării din acest an.

"Un semn că trupa aşteaptă cu la fel de mult interes să se întâlnească, pentru prima oară, cu sutele de mii de fani din România. Dacă pandemia a trecut, cumva, mai uşor, a fost şi mulţumită celui mai recent hit al trupei "Level of concern", ce a renăscut speranţele publicului într-un nou album semnat de Tyler Joseph şi Josh Dun, autorii celui mai bun album rock al decadei ("Blurryface", 2015), conform Billboard. Trupa a ales să doneze parte din încasările obţinute cu această piesă pentru susţinerea celor din industria muzicală afectaţi de suspendarea evenimentelor pe perioada crizei COVID-19", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”