Cluj: Focuri de artificii şi jocuri de lumini în deschiderea Untold

Cluj: Focuri de artificii şi jocuri de lumini în deschiderea Untold

Festivalul Untold a fost deschis, joi seară, pe Cluj Arena, cu un foc de artificii şi jocuri de lasere.

De asemenea, în deschiderea evenimentului a fost şi un clip, pe cele două ecrane ale scenei principale care are, potrivit organizatorilor, o dimensiune de două ori mai mare decât cea de anul trecut, respectiv 30 de metri înălţime.

"Am pregătit un spectacol de lasere şi focuri de artificii, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele doua ecrane ale scenei principale despre tema Untold, Wolf Spirit. Scena principala amplasata pe stadionul Cluj Arena este de doua ori mai mare decât cea de anul trecut, are 31 metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. Scena are 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată vor fi încorporate elemente 3D prin prezenta personajelor principale din conceptul creativ al ediţiei 2018 a Untold", au explicat organizatorii Untold.

Printre festivalieri s-au aflat, ca în fiecare an, primarul Emil Boc şi soţia sa, Oana.

În prima zi a Untold vor performa, printre alţii, Parov Stelar, Afrojack, The Chainsmokers, The Motans sau Grasu XXL.

În total, în cele patru zile ale festivalului vor urca, pe cele 10 scene amplasate în Cluj Arena şi în arealul dimprejur, care cuprinde şi Parcul Central din Cluj-Napoca, 250 de artişti.

Directorul general al Untold, Bogdan Buta, a declarat că la cea de-a patra ediţie a festivalului este aşteptată prezenţa a aproximativ 350.000 de persoane. Festivalierii provin, pe lângă România, din alte 75 de ţări, de la Noua Zeelandă până la Hong Kong, Africa de Sud, Argentina sau Canada.

Festivalul Untold se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 2 - 5 august.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!