Cluj: Peste 800 de persoane l-au omagiat pe Florin Piersic, la 83 de ani

Cluj: Peste 800 de persoane l-au omagiat pe Florin Piersic, la 83 de ani

Peste 800 de persoane au participat, sâmbătă seară, la un spectacol dedicat aniversării, pe 27 ianuarie, a 83 de ani ai actorului Florin Piersic, eveniment organizat la cinematograful din Cluj care îi poartă numele.

"Îmi pare rău de un singur lucru, că nu am 38 de ani, ci 83 de ani", a spus Florin Piersic, în faţa participanţilor.

Printre cei prezenţi s-au numărat preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, primarul Emil Boc, mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuţ, episcopul Eparhiei greco-catolice de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu.

"Excelenţa voastră Ioan Aurel Pop, dacă eu aş conduce ţara asta şi aş avea un cuvânt de spus, mâine eraţi preşedinte. Mie îmi place de dumneavoastră din ziua când am fost la Veneţia şi eraţi la Centrul Cultural", a mai spus Florin Piersic.

În cadrul spectacolului, pentru care Consiliul local Cluj-Napoca a alocat 130.000 de lei, a fost proiectat şi un film cu secvenţe din filmele şi piesele în care a jucat Florin Piersic, precum şi cu urări din partea mai multor personalităţi. AGERPRES / (A - autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frăţilă, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!