Cluj: Protest "importat" de la Sibiu, în faţa sediului PSD

Cluj: Protest "importat" de la Sibiu, în faţa sediului PSD

Câteva zeci de persoane au protestat, sâmbătă, în tăcere, în faţa sediului PSD din Cluj-Napoca.

Protestul, organizat după modelul celor care au avut loc la Sibiu în faţa sediului filialei PSD, a durat un sfert de oră.

Oamenii nu au scandat, dar au afişat pancarte cu mesaje precum "Curaj DNA, vino şi îi ia", "Vrem femei ca şi Codruţa, nu ca Firea şi Olguţa", "Nu tăcem", "Justiţie nu corupţie", "Legi pentru cetăţeni, nu pentru politicieni", "Zero toleranţă pentru corupţie".

Printre cei aproximativ 80 de protestatari s-a aflat şi Sorin Bobiş, organizatorul "Marşului Speranţei", cel care a mers pe jos alături de alte persoane, în ianuarie, pentru a participa la mitingul de la Bucureşti împotriva modificărilor legilor justiţiei.

"A fost un protest mut în faţa sediului PSD cu mesajul 'Vă vedem din Cluj'. Este importat de la cei de la Sibiu, faţă de modificările la legile justiţiei şi la campania dusă împotriva justiţiei", a spus Bobiş.

La manifestarea de la Cluj au participat şi membri ai grupului "Vă vedem din Sibiu". De altfel, unul dintre aceştia a explicat că protestul de sâmbătă din Cluj a fost făcut din dorinţa de a extinde manifestaţiile din Sibiu şi în alte oraşe.

Potrivit celor prezenţi, acest tip de protest va fi reluat săptămânal, în faţa sediului PSD din Cluj-Napoca. AGERPRES/(A - autor: Elena Stanciu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

2 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

3 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…

4 De asta i-o fi pus Firea directori? / Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin…

5 Viitor senator PSD a fugit în Maldive pentru a obține al treilea mandat (ilegal) de rector