Cluj: Spitalul de recuperare a declanșat o anchetă în cazul unui medic acuzat că a operat un deget greșit

Cluj: Spitalul de recuperare a declanșat o anchetă în cazul unui medic acuzat că a operat un deget greșit

Conducerea Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca a declanșat o anchetă internă în cazul chirurgului Alexandru Georgescu, acuzat de un pacient că i-a operat un alt deget de la mână decât cel suferind.

Managerul Spitalului de Recuperare, Sanda Patrichi, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că ancheta este în derulare în cazul respectiv.

''Avem o anchetă internă în derulare și în momentul în care se finalizează pot să vă spun orice detalii rezultă din anchetă. Pacientul a fost într-adevăr pacientul nostru, s-a intervenit asupra lui, dar mai departe vă voi spune când se finalizează'', a spus Sanda Patrichi.

Ea a mai spus că s-a autosesizat în cazul respectiv și că pacientul n-a făcut vreo sesizare.

Sursa foto: Vlad Manases / Facebook

Pacientul, Vlad Manases, a scris pe contul său de socializare că el l-a atenționat pe medic. ''Vine profesorul și începe să taie. După o jumătate de oră încep să îmi pun întrebări. Brațul începe să mă doară groaznic și mă gândesc în momentul acela că degetul meu mic e cam ferit de băieții aceștia care se distrează de minune. Îi spun doctorului că anestezia și-a făcut bine efectul în sensul în care nu simt că lucrează la degetul mic. Profesorul se oprește, belește ochii și-i face mari, și mă întreabă: 'Dar nu la degetul mijlociu ai probleme?' 'Nu, domnule doctor, degetul mic este cel afectat.' Am stat de 2 ori mai mult pe masa aia de operații decît ar fi trebuit să stau'', a scris Vlad Manases pe contul său de socializare .

AGERPRES / (A — autor: Marius Septimiu Avram, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”