Cluj: Un bărbat a decedat şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier la Fizeşu Gherlii

Cluj: Un bărbat a decedat şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier la Fizeşu Gherlii

Un bărbat a decedat şi alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, vineri, în localitatea Fizeşu Gherlii din judeţul Cluj.

"Două autospeciale, un echipaj SMURD şi unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situaţie de urgenţă rezultată în urma unui grav accident rutier produs între localităţile Fizeşu Gherlii şi municipiul Gherla. Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10,20, iar la faţa locului au găsit un autoturism şi o autoutilitară avariate, precum şi un bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, încarcerat într-unul dintre acestea. Două persoane au primit primul ajutor calificat la faţa locului şi au fost transportate la spital, în stare de conştienţă şi cooperante", informează ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecţie a persoanelor implicate în accident, descarcerare şi măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

"Un bărbat în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea un auto din direcţia Gherla, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului de 77 de ani şi rănirea a două persoane care se aflau în autoutilitară. Momentan, traficul este blocat pe ambele sensuri", informează IPJ Cluj. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa