CM 2018: Neymar a revenit pe teren cu gol marcat pentru Brazilia, în meciul amical cu Croaţia (2-0)

CM 2018: Neymar a revenit pe teren cu gol marcat pentru Brazilia, în meciul amical cu Croaţia (2-0)

Starul Neymar, care nu a mai jucat din februarie, a revenit cu gol marcat pentru naţionala Braziliei, duminică, la Liverpool, pe Anfield, într-o partidă de pregătire pentru Cupa Mondială de fotbal din Rusia (14 iunie - 15 iulie), câştigată în faţa Croaţiei cu scorul de 2-0.

Neymar, accidentat la un meci dintre PSG şi Olympique Marseille, a intrat la pauză în locul lui Fernandinho şi a marcat primul gol pentru Selecao (69). Vedeta echipei PSG a dat un suflu nou echipei ''auriverde'', care în prima repriză a fost sufocată de presingul croaţilor.

Brazilia a tras de cinci ori la poartă în prima repriză, notează AFP, dar niciun şut nu a fost pe spaţiul porţii lui Subasic, Neymar fiind primul care a reuşit acest lucru (57). Neymar a marcat golul său cu numărul 54 şi este la doar o reuşită de Romario.

Brazilia a mai marcat o dată în prelungiri (90+3), prin atacantul Roberto Firmino, care e jucător la Liverpool.

Următorul meci pentru Brazilia va avea loc pe 10 iunie, contra Austriei. Croaţii vor încheia pregătirile pentru CM 2018 cu un amical contra Senegalului, pe 8 iunie.

La Cupa Mondială, Selecao face parte din Grupa E, alături de Elveţia, Costa Rica şi Serbia. Croaţia figurează în Grupa D, alături de Argentina, Islanda şi Nigeria.

Au evoluat echipele:
Brazilia: Alisson - Danilo, Thiago Silva, Miranda (Marquinhos, 65), Marcelo (Filipe, 60) - Paulinho, Casemiro, Fernandinho (Neymar, 46) - William (Taison, 81), Gabriel Jesus (Firmino, 60), Coutinho (Fred, 81).
Croaţia: Subasic - Vrsaljko (Jedvaj, 87), Lovren, Corluka (Caleta-Car, 52), Vida - Badelj, Rakitic (Bradaric, 83) - Rebic (Pjaca, 64), Modric (Kovacic, m.58), Perisic - Kramaric.

A arbitrat englezul Michael Oliver.


AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?