CNA doarme/Codruța Cerva, cercei cu steagul Rusiei în direct la România TV

CNA doarme/Codruța Cerva, cercei cu steagul Rusiei în direct la România TV

Codruța Cerva, cercei cu steagul Rusiei în direct la România TV... CNA dorme...

Codruța Cerva, simpatizantă PSD ajunsă cunoscută alături de Oana Lovin la nivel național după protestele pro-Dragnea, a fost oprită în trafic de poliție vineri, 12 ianuarie. Femeia a încercat să fugă, drept urmare a fost blocată și scoasă din mașină cu forța de oamenii legii.

3 minute și 6 secunde de isterie

„N-am chef! N-am chef! Uite, n-am chef, na!”

„Ia, mai zii acuma, ia! Așa, că de ce?!”, urlă provocatoarea, încercând să seteze un nivel ridicat de isterie.

„Cum vă numiți? Cum vă numiiiiiți? Cum vă numiiiiiiiiiiți?”, strigă Cerva, agresivă. I se spune calm: „Agentul Ciochină”.

Întrucât nu-și atinge obiectivul de a-i atrage pe polițiști într-un dialog neprincipial, rusofila trece la nivelul următor: refuză să se legitimeze, când i se cer documentele. „N-am chef! N-am chef! Uite, n-am chef, na!”, urlă ea.

„Ia mâna de pe mașină! Bă, bă!… Ia, ce faci, îmi deschizi mașina și mă scoți din mașină?! Ia, ia…”, continuă provocatoarea.

Și urmează minciuna groasă, diversionistă, așa cum scrie în ghidul provocatorului profesionist, versiunea rusă: „De ce ați dat cu picioarele în mașinile oamenilor care au venit la protest?!”

„Ia, luați-mă cu japca!”

Un polițist – altul decât Ciochină – îi cere din nou un act de identitate. Răspunsul pare venit de la Kremlin sau dintr-un cuib de interlopi: „Nu vreau! Nu vreau, uite, nu vreau! Dacă erați oameni OK…”. Evident, infracțiune. Refuzul de a te legitima este infracțiune.

Agentul Ciochină îi cere ferm, dar civilizat, să coboare din mașină. Cerva răspunde prin expresii și interjecții specifice infractorilor care știu (sau cred) că „au spate”: „Ia, ia, ia, ia, ce faceți? Că de ce? Că de ce? Că de ce, ia? Că de ce, ia, de ce să cobor din mașină, ia, de ce? Ia, să vă văd că mă luați cu japca din mașină! Ia, luați-mă cu japca!”

„Ajutoooooooooor! Ia mâna, băga-mi-aș p…a!”

Este scoasă din mașină, ca să fie dusă la secție, pentru a fi legitimată și amendată, dar și la INML, pentru testele anti-alcool și anti-drog.

Cerul se despică, iar din hăul creat se aude vocea isterică a Cervei: „Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ia mâna de pe mineeeee! Ia mâna de pe mineeeee! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutooooo… Ia mâna de pe mineeeee! Ia mâna de pe mineeeee! Ia mâna, băga-mi-aș p…a, ia mâna de pe mine!”

Este pasajul hard, cel din care se distinge încercarea de victimizare, dar și expresia atât de potrivită gurii spurcate a rusofilei: „Ia mâna, băga-mi-aș p…a!”.

„Vă fac vedete, băăăăă!”

Urmează o nouă intoxicare și o nouă aroganță: „Ce dai, mă? Ce dai, mă, că-i totul filmat?! Totul filmat, vă fac vedete, băăăăă!”

În tot acest timp, se aude din când vocea controlată a câte unui polițist: „Calmați-vă, vă rog frumos!”.

VIDEO: Cele 3 minute și 6 secunde de isterie produse de Codruța Cerva


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...