CNA va analiza modul în care televiziunile au prezentat înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu

CNA va analiza modul în care televiziunile au prezentat înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va analiza, în perioada următoare, modul în care principalele televiziuni au prezentat în emisiunile lor înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu, decizia fiind luată, marţi, ca urmare a sesizării membrului CNA Dorina Rusu.

Oana Zăvoranu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Dorina Rusu, care prezidează şedinţa CNA de marţi, a făcut referire la reflectarea în spaţiul audiovizual a înmormântării Marioarei Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu.

Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la un spital din Bucureşti, iar informaţii despre înmormântarea acesteia, care a avut loc duminică, au fost difuzate la mai multe televiziuni.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...