CNAB: O aeronavă Turkish Airlines a ieșit de pe pistă la aterizarea pe Henri Coandă, joi seara; pasagerii au fost debarcați în siguranță

CNAB: O aeronavă Turkish Airlines a ieșit de pe pistă la aterizarea pe Henri Coandă, joi seara; pasagerii au fost debarcați în siguranță

O aeronavă Airbus A320, aparținând companiei Turkish Airlines, care a aterizat joi seara, la ora 20:57, pe Aeroportul Henri Coandă, a depășit pragul fizic, însă toți cei 176 de pasageri aflați la bordul aeronavei au fost debarcați în siguranță, informează Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

"Astăzi, la ora 20:57, la Aeroportul Henri Coandă, o aeronavă Airbus A320, aparținând companiei Turkish Airlines, după aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depășit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranță, pe suprafața betonată a pistei. La bordul avionului se aflau 176 de pasageri și membrii echipajului. Pasagerii au fost debarcați în deplină siguranță. Nicio persoană nu a avut de suferit și nu s-au înregistrat pagube materiale semnificative", se arată în comunicatul CNAB remis joi AGERPRES.

Aeronava urmează să fie tractată în curând la una din platformele aeroportului.

În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile a demarat investigațiile, conform reglementărilor în vigoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...