CNADNR: Montarea separatoarelor de sens pe DN1 se execută și pe timpul nopții

CNADNR: Montarea separatoarelor de sens pe DN1 se execută și pe timpul nopții

Lucrările de montare a separatoarelor de sens pe drumul național DN1 se va desfășura și pe timpul nopții, începând de marți, decizia fiind luată de conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) pentru creșterea ritmului de montare, a anunțat, marți, instituția.

Programul lucrărilor executate noaptea este de luni până vineri în intervalul orar 22,00 — 5,00.

De asemenea, în timpul zilei, lucrările se vor desfășura de luni până vineri, între orele 10,0 — 17,00, vineri, în intervalul orar 10,00 — 14,00, iar sâmbăta de la 7,00 la 13,00.

CNADNR precizează că lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație și vor fi închise benzile centrale, iar circulația se va desfășura pe doua benzi pe sens.

"Menționăm că în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții de circulație. Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru asigurarea siguranței circulației. CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit că toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic", precizează compania de drumuri.

CNADNR face apel în continuare la șoferi sa circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru ca montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

2 Culisele demiterii lui Voiculescu / Barna a rămas bujbe!Variantele luate în calcul de USR-PLUS

3 Așa o fi?

4 Cine sunt cei 19 membri ai misteriosului Grup de Comunicare Strategică / 12 dintre ei au grade militare

5 Gunoaiele României / Azi, Radu Cristescu, escrocul patentat care tinde să devină portavocea PSD