CNAIR: Drumurile naționale și sectoarele de autostradă din șapte județe au fost închise circulației

CNAIR: Drumurile naționale și sectoarele de autostradă din șapte județe au fost închise circulației

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis închiderea circulației pe drumurile naționale și a sectoarelor de autostradă din județele Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis, vineri, AGERPRES.

* LIVE UPDATE IGPR: Drumurile din patru județe, porturile de la Marea Neagră și autostrada A2, închise din cauza viscolului / Cod roșu de viscol în șase județe / 42 de trenuri anulate

* LIVE UPDATE Cod roșu de viscol în județele Buzău, Brăila, Tulcea, Constanța, Ialomița și Călărași, până la 13:00 / Cod galben de viscol în județele Bihor, Timiș și Arad, până la ora 12:00

"Precizăm ca s-a decis închiderea circulației drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă din județele afectate de Codul Roșu. Se recomandă evitarea oricărei deplasări. Menționăm că intervenția în timp util a utilajelor de deszăpezire este condiționată și de respectarea de către participanții la trafic a tuturor regulilor de circulație și a restricțiilor impuse", se arată în document.

CNAIR a adus în atenție faptul că Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de Cod Roșu pentru șapte județe, respectiv Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași.

Conform avertizării de Cod Roșu, vor exista intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zapadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...