CNAIR: Search Corporation va realiza şase noduri rutiere pe autostrăzile A1 şi A3

CNAIR: Search Corporation va realiza şase noduri rutiere pe autostrăzile A1 şi A3

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic de execuţie necesare realizării a şase noduri rutiere pe autostrăzile A1 şi A3 cu ofertantul câştigător, Search Corporation.

Potrivit unui comunicat al companiei de drumuri, remis, joi, AGERPRES, valoarea contractului este de 2 milioane de euro, fără TVA, din fonduri europene nerambursabile.

Obiectul contractului de servicii constă în elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic de execuţie privind realizarea a şase noduri rutiere pe autostrăzile A1 şi A3, în zona de vest a României, şi anume: Nod rutier: A1 (km 326+155) - DJ 704 (Cugir), Nod rutier: A1 (km 362+813) - DC 129 (Sântuhalm), Nod rutier: A1 (km 485+030) - DJ 609E (Recaş), Nod rutier: A1 (km 450+210) - DJ 609 (Bethausen), Nod rutier: A1 (km 528+509) - DJ 682G (Cruceni), Nod rutier: A3 (km 39+940) - DN 1P (Spinuş).

Câştigătorul contractului va presta următoarele servicii şi va elabora, printre altele, următoarele documente: realizarea studiului de fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare; întocmirea documentaţiei suport şi asistenţa acordată autorităţii contractante pentru depunerea şi susţinerea aplicaţiei de finanţare; realizarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire (PAC) şi asistenţa tehnică până la obţinerea autorizaţiei de construire de către autoritatea contractantă; realizarea proiectului tehnic de execuţie ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare.

De asemenea, compania câştigătoare se va ocupa de documentaţia de atribuire a contractelor de execuţie lucrări şi de asistenţa tehnică acordată autorităţii contractante în perioada derulării procedurilor de achiziţie publică pentru execuţie lucrări.

Perioada pentru elaborarea studiului de fezabilitate este de 6 luni de la data de începere, 10 luni de la data de începere pentru elaborarea PAC (respectiv în 4 luni de la elaborarea SF) şi 13 luni de la data de începere pentru elaborarea proiectului tehnic (respectiv în 3 luni de la elaborarea PAC). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …