CNATDCU a decis că Petre Tobă și Florentin Pandele au PLAGIAT

CNATDCU a decis că Petre Tobă și Florentin Pandele au PLAGIAT

Consiliul general al CNATDCU a decis că lucrările de doctorat ale lui Petre Tobă și Florentin Pandele sunt plagiate, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei. Potrivit acesteia, din cele 47 de persoane câte sunt în Consiliul General al CNATDCU și-au exprimat votul 37. Din cele 37 de voturi exprimate 36 au fost în favoarea raportului Comisiei de experți care a constatat că Petre Tobă și Florentin Pandele au plagiat.

"Au fost exprimate 37 de voturi din 47 cât numără componența Consiliului General al CNATDCU. Dintre cele 37 de voturi un număr de 36 sunt în favoarea raportului Comisiei de experți care constată plagiatul în cazul Petre Tobă și Florentin Pandele. Un vot a fost împotrivă. Consiliul General al CNATDCU a decis că cele două lucrări sunt plagiate, respectiv propun retragerea titlului de doctor în cazul domnului Petre Tobă și al domnului Florentin Pandele", a spus Amarandei.

Petre Tobă și Florentin Pandele au la dispoziție 10 zile pentru a depune contestații.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina