CNN: Prințesa Märtha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale pentru a-și conduce afacerea împreună cu logodnicul șaman

CNN: Prințesa Märtha Louise a Norvegiei renunță la îndatoririle regale pentru a-și conduce afacerea împreună cu logodnicul șaman

Prințesa Märtha Louise a Norvegiei încetează a-și mai îndeplini îndatoririle regale oficiale, pentru a se concentra pe afacerea sa din domeniul medicinei alternative, pe care o conduce împreună cu logodnicul ei, guru-ul spiritual american Durek Verrett, conform CNN.

Prințesa Norvegiei, Martha Louise și șamanul Derek Verrett. Foto: EPA-EFE

Prințesa în vârstă de 51 de ani, care este a patra pe linia de succesiune la tronul Norvegiei, „nu va mai reprezenta Casa Regală, precum în prezent”, potrivit unui comunicat al familiei regale, publicat marți.

În declarație, Märtha Louise își recunoaște interesul de lungă durată pentru „metodele alternative” de tratament, care, spune ea, „pot fi un sprijin important pentru ajutorarea instituției medicale convenționale”.

Perechea a organizat împreună seminarii oferind „meditații și exerciții șamanice” care vă pot „dezvălui sinele vostru divin activat, precum și cum vă puteți folosi darul pentru a schimba lumea”.

La rândul său, Verrett care a scris o carte numită „Spirit Hacking”, oferă sesiuni de vindecare șamanică și vinde un „optimizator de spirit” de 222 USD, despre care, el susține că „poate atrage protecții spirituale și energetice ce vă vor proteja de energiile externe care caută să vă facă rău creându-ți un spațiu mai sigur pentru a te vindeca.

Verrett a lucrat și cu clienți celebri precum Gwyneth Paltrow. În 2019, prințesa a postat pe Instagram o poză cu trio-ul în vacanță împreună în Hamptons.

Cuplul va participa în continuare la „întâlniri importante legate de familie”, dar nu vor „indica nicio asociere cu Casa Regală a Norvegiei” în legătură cu activitățile lor comerciale, potrivit declarației.

Acest lucru este menit să tragă o linie de demarcație care separă mai clar activitatea comercială a cuplului de Casa Regală a Norvegiei”, se arată în declarație. „Obiectivul este atât acela de a preveni neînțelegerile cu privire la Casa Regală, cât și de a le permite Prințesei și lui Durek Verrett o mai mare libertate în activitățile lor de afaceri și în alte părți ale vieții lor.”

În 2002, Märtha Louise, care este singura fiică a regelui și a reginei norvegiene, a renunțat la statutul de „alteță regală”, precum și la alocația regală pentru a-și continua cariera în mass-media. În același an, s-a căsătorit cu autorul norvegian Ari Behn. Cei doi au avut trei fiice înainte de a-și anunța despărțirea în 2016. Behn s-a sinucis în ziua de Crăciun 2019.

Prințesa și Verrett și-au anunțat logodna pe 7 iunie a acestui an.

Acum „renunță la rolul de patron regal, stabilit în cadrul îndatoririlor sale oficiale pentru Casa Regală”, deși își va păstra titlul de Prințesă în conformitate cu dorințele regelui Harald, potrivit declarației de marți.

Regele și Regina doresc să mulțumească Prințesei Märtha Louise pentru munca importantă pe care a desfășurat-o în calitatea sa oficială timp de câteva decenii”, se arată în declarație. „Ea și-a îndeplinit sarcinile cu căldură, grijă și angajament profund.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...