Codin Maticiuc, dezvăluire surprinzătoare despre Mihai Bendeac

Codin Maticiuc, dezvăluire surprinzătoare despre Mihai Bendeac

Mihai Bendeac și-a sărbătorit ziua de naștere joi, 16 februarie, iar cu această ocazie Codin Maticiuc a scris un mesaj emoționant pe pagina de Facebook.

Codin Maticiuc a dezvăluit că Mihai Bendeac este cel mai mare donator al inițiativei sale, Spitale Publice din Bani Privați, și că actorul a donat până acum nu mai puțin de 235.000 de euro.

”Astăzi s-a născut cel mai mare sponsor al inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati. Nu e vorba de inventatorul IPhone, CEO-ul de la Cola, fondatorul Facebook sau măcar Țiriac. Astăzi s-a născut Mihai Bendeac, omul care a donat proiectului nostru 235.000 euro, bani cu care noi am reușit să FACEM.

La mulți ani si mulțumim, Mihai! Noi și toți cei care donează am devenit mai puternici și astăzi numărăm deja secții renovate complet, lifturi construite in spitale, peste 1000 de paturi schimbate și vom ajunge în cât mai multe orașe și spitale din România”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Americanii au venit la București pentru Halep. „A fost ca și cum m-ar fi lovit un camion”

3 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

4 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

5 O știre pozitivă despre România