Codrin Ștefănescu, despre Ionel Dancă: Este o „muscă turbată”, „muscă mincinoasă”, „muscă brutală”. „Nu are nicio valoare în societate”

Codrin Ștefănescu, despre Ionel Dancă: Este o „muscă turbată”, „muscă mincinoasă”, „muscă brutală”. „Nu are nicio valoare în societate”

Codrin Ștefănescu, despre Ionel Dancă: Este o „muscă turbată”, „muscă mincinoasă”, „muscă brutală”. „Nu are nicio valoare în societate”. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, l-a jignit, marți seară, pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, în timpul emisiunii România la raport, de pe RTV, relatează  G4Media.ro .

Într-o intervenție telefonică, Ștefănescu l-a etichetat pe Dancă, aflat în platou, drept „muscă turbată” și „muscă brutală”.

„Asta este o muscă turbată, mincinoasă” și „care nu are nicio valoare în societate”, i-a explicat Codrin Ștefănescu moderatoarei, cu referire la Ionel Dancă.

Pe fondul protestelor purtătorului de cuvânt al PNL, Codrin Ștefănescu a continuat, spunându-i liberalului că el și colegii săi din PNL le transmit oamenilor „o stare de rău, de anxietate”.

În tot acest timp, Dancă i-a reproșat lui Ștefănescu derapajul de limbaj, cerându-i totodată moderatoarei să intervină.

„Musca aia brutală pe care o aveți în platou mă întrerupe”, a fost replica lui Codrin Ștefănescu, cu referire tot la purtătorul de cuvânt al PNL. Despre care, social-democratul a insistat pe mai departe să sublinieze că este una din acele „muște care nu au activitate, nu au meserie, nu au nimic”.

În tot acest timp, intervenția moderatorului pentru a descuraja derapajele de limbaj din emisiune a fost minimă.

„Vă rog să moderați emisiunea”, „e o depășire a oricăror norme”, i-a atras atenția moderatoarei Ionel Dancă.

Pe acest fond, replica Andreei Crețulescu l-a vizat mai puțin pe social-democratul Codrin Ștefănescu, cât pe liberalul Ionel Dancă, moderatoarea transmițându-i acestuia din urmă că nici colegii săi din PNL nu sunt mai prejos.

Săptămână trecută, joi, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară din emisiunea lui Mihai Gâdea, după ce a spus că Antena 3 este un canal care manipulează.

Afirmația a fost făcută de Dancă după ce Gâdea insinuase că actuala președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, a fost complicea Rodicăi Stănoiu la Ministerul Justiției, în perioada în care persoanele împotriva cărora se deschideau dosare penale erau decise la sediul central al PSD.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban