Codrin Ștefănescu, internat în Turcia pentru investigații

Codrin Ștefănescu, internat în Turcia pentru investigații

Starea de sănătate a fostului lider al Partidului Alianța Pentru Patrie (APP), Codrin Ștefănescu, rămâne una incertă și ținută secret. Fostul „locotenent” al lui Liviu Dragnea, pe vremea în care PSD făcea și desfăcea peste tot în țară, ar fi suspectat că suferă de o formă gravă de cancer, dar nu există până în prezent și o confirmare oficială. Contactat de playtech.ro , Liviu Pop, noul președinte executiv al APP, a oferit date despre actuala stare de sănătate a politicianului Codrin Ștefănescu.

Liviu Pop, noul președinte executiv al APP:

„Codrin Ștefănescu este internat de câteva zile într-o clinică de specialitate din străinătate, pentru o nouă serie de analize. Dar nu sunt eu în măsură să comentez starea sa de sănătate. Pot însă să vă spun că și-a făcut o serie de analize detaliate și că așteaptă rezultatele acestora”.

Liviu Pop a confirmat că decizia de a se interna în străinătate a lui Codrin Ștefănescu a venit ca urmare a indicațiilor medicilor din România, care i-au cerut cunoscutului politician să-și mai facă un rând de analize detaliate înainte de a-i fi confirmat sau infirmat diagnosticul inițial. Aceiași medici i-ar fi indicat chiar și clinica la care să se interneze, una care s-ar afla în Turcia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu