Codrin Ştefănescu: Klaus Iohannis devine tot mai cinic, tot mai zelos comunicator al ''Statului Paralel''

Codrin Ştefănescu: Klaus Iohannis devine tot mai cinic, tot mai zelos comunicator al ''Statului Paralel''

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, afirmă că, prin anunţul referitor la legile justiţiei, preşedintele Klaus Iohannis devine pe zi ce trece ''tot mai cinic, tot mai zelos comunicator al 'Statului Paralel''' şi ''un tot mai înflăcărat fan Monica Macovei''.

"Şi declaraţia de astăzi, al cărei punctaj a fost pregătit de aceiaşi 'strategi' de campanie electorală în laboratoarele Cotroceniului, are un mesaj foarte clar: 'eu şi aliaţii mei - PNL, USR, Cioloş, PMP, DNA - vom sabota cât vom putea ideea de a democratiza România promovată de PSD şi partenerii din coaliţia de guvernare, precum şi ideea lor de a stopa abuzurile şi ilegalităţile comise, în ultimii ani, de un grup restrâns, în baza unor protocoale ilegale şi neconstituţionale'. Şi mai există un mesaj al acestei declaraţii ameninţătoare făcută de Klaus Iohannis: 'eu şi aliaţii mei din Statul Paralel urâm tot ce înseamnă PSD, coaliţia de guvernare şi votul primit de aceştia din partea românilor pentru a schimba lucrurile. Şi vom depune toate eforturile pentru a-i pulveriza! Adică, o să fie care pe care' ", afirmă Codrin Ştefănescu într-un comunicat remis AGERPRES.

Social-democratul adaugă că PSD şi ALDE vor continua pe linia începută în 2016.

"În concluzie, luând act şi de apariţia publică de astăzi a lui Klaus Iohannis, trebuie făcută doar o singură menţiune: PSD şi ALDE vor continua modificarea "legilor Macovei" care efectiv au îngenuncheat România, Guvernul va aplica programul votat de români în 2016, iar PSD va continua să spună adevărul despre un sistem care se dovedeşte pe oră ce trece tot mai toxic şi mai cumplit pentru România", mai afirmă Ştefănescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri că a decis să trimită la Curtea Constituţională pachetul legilor Justiţiei , dar şi la Comisia de la Veneţia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...