Codrin Ştefănescu: PNL a devenit partidul denunţătorilor; acţionează ca o organizaţie radicală

Codrin Ştefănescu: PNL a devenit partidul denunţătorilor; acţionează ca o organizaţie radicală

PNL a devenit partidul denunţătorilor, acţionând ca o "organizaţie subversivă şi radicală", a afirmat marţi secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

"Începând de astăzi, putem spune răspicat că PNL a devenit partidul denunţătorilor. Începând de astăzi, PNL nu mai acţionează ca un partid politic de Opoziţie. Ci, pur şi simplu, acţionează ca o organizaţie subversivă şi radicală care încearcă prin orice mijloace, total nedemocratice, răsturnarea puterii de stat. Pentru că astăzi, şi acest lucru este foarte important ca toţi românii să îl afle, în şedinţa conducerii lor, în aproape unanimitate, PNL şi-a însuşit demenţa iniţiată de Ludovic Orban şi a hotărât in corpore că susţin plângerea penală a acestuia formulată împotriva premierului României", spune Codrin Ştefănescu, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit acestuia, "într-o clipă, PNL, după 140 de ani de istorie, şi-a renegat trecutul glorios, înaintaşii, personalităţile marcante ale partidului, morala, abandonând toate instrumentele politice democratice şi toată logica politică prin preluarea modelului patentat de Traian Băsescu şi statul securist".

"Model care prevede înlăturarea adversarilor politici fie prin instrumente de natură penală, fie pur şi simplu prin cătuşe. Concluzionând, putem spune că, începând de astăzi, avem o Opoziţie care s-a îndepărtat total şi definitiv de la principiile liberale referitoare la drepturile şi libertăţile omului. O Opoziţie care a acceptat nebunia promovată de Ludovic Orban. Punct", a mai declarat Ştefănescu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

3 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

4 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral

5 Hopa, s-a trecut la pasul doi? / Propaganda rusă încearcă să facă o paralelă între Transilvania și Crimeea