Coldea: Am observat că multe persoane fac eforturi disperate să vulnerabilizeze România, ca țară de frontieră a NATO și UE

Coldea: Am observat că multe persoane fac eforturi disperate să vulnerabilizeze România, ca țară de frontieră a NATO și UE

Florian Coldea, fostul prim-ajunct al șefului SRI, a declarat joi la ieșirea de la Secția de investigare a magistraților (SIIJ) că SRI a fost implicat în operațiunea de identificare, localizare și aducere în țară a lui Nicolae Popa, spunând că ”reflectă cooperarea bună între serviciile de informații și autoritățile de aplicare a legii”. El a denunțat încercarea unor persoane de a vulnerabiliza România.

”SRI a fost implicat în această operațiune de identificare/ localizare și aducere în țară a dlui Nicolae Popa. A fost considerată o operațiune de succes. Reflectă cooperarea bună între serviciile de informații și autoritățile de aplicare a legii, cooperare care am constatat în timp că deranjează foarte multe persoane. Am observat că multe persoane fac eforturi disperate ca această cooperare să afecteze capacitățile României de aplicare a legii, respectiv să vulnerabilizeze România, ca țară de frontieră a NATO și UE”, a spus Coldea la ieșirea de la audierile în dosarul Laurei Codruța Kovesi.

Întrebat despre comportamentul lui Kovesi, Coldea a spus: ”Personal, în nicio împrejurare n-am luat la cunoștință de vreo activitate care să fie infracțiune și nici la nivelul instituției n-am primit informații cu privire la posibile infracțiuni”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...