Coldea, în zbor spre Nisa. În presă s-a vorbit despre o vilă în Monte Carlo...

Coldea, în zbor spre Nisa. În presă s-a vorbit despre o vilă în Monte Carlo...

După incidentul de la UNTOLD Dubai, care l-a readus în atenția opiniei publice, Florian Coldea a fost acum observat acum într-un avion care are ca merge la Nisa, una dintre cele mai rafinate destinații turistice de pe Coasta de Azur.

Imaginile cu generaulul în rezervă au fost publicate de realizatoarea tv de la Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, pe pagina sa de Facebook.

De altfel, ea l-a confruntat recent în aeroport pe Forian Coldea, după petrecerea vedetelor de la Untold Dubai, unde a fost umilit de omul de afaceri Sergiu Diacomatu și stropit cu băutura din pahar.

"Domnul Coldea cu puțin timp în urmă în avionul de Nisa… Tocmai ce dezvăluia jurnalistul Liviu Alexa săptămâna trecută ca Untoldea ar avea o vilă la Monte Carlo pe numele unui fost coleg de cameră din facultate!

De data asta telespectatorul mi-a confirmat și că dl Coldea a fost chiar în Monte Carlo pentru că l-a întâlnit și acolo! Lumea e mică…ghinion!", a scris Anca Alexandrescu în mesajul care însoțește fotografia cu Florian Coldea.

content-image


Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată