Coloană de camioane de 13 kilometri înainte de frontieră, la Nădlac II. Timpul de așteptare este de minimum cinci ore

Coloană de camioane de 13 kilometri înainte de frontieră, la Nădlac II. Timpul de așteptare este de minimum cinci ore

O coloană de camioane lungă de 13 kilometri s-a format, miercuri, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe autostradă, iar autorităţile transmit că timpul de aşteptare pentru formalităţi este de cel puţin cinci ore.

Timpul de aşteptare pentru control a ajuns la 300 de minute. FOTO: S Both

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a timpilor de aşteptare la graniţe, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de ieşire din ţară pentru traficul greu, dar se înregistrează un „număr foarte mare de automarfare prezente la verificările de frontieră”.

Timpul de aşteptare pentru control a ajuns la 300 de minute, arată sursa citată.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat, pentru Agerpres, că s-a solicitat părţii ungare să aloce mai mult personal, pentru a se putea forma echipe comune de control suplimentare, astfel încât tranzitarea frontierei să se facă mai repede.

Cauza numărului mare de TIR-uri prezente la frontieră este legată de interdicţiile de intrare în Ungaria pentru camioane aplicate marţi, când în ţara vecină s-a celebrat Ziua Tuturor Sfinţilor.

De asemenea, o coloană de camioane s-a format şi înainte de PTF Vărşand, unde se aşteaptă tot 300 de minute şi sunt deschise trei artere de ieşire pentru traficul greu. La Nădlac I, timpul de aşteptare este de 60 de minute şi este disponibilă o arteră.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...